vanliga myter om mens

Hvor godt kender du din menstruation?

Nedenfor har vi listet nogle almindelige myter, der fortsætter om menstruation.

Myte - Størrelsen af ​​tamponen afhænger af størrelsen af ​​skeden. Dette er naturligvis ikke sandt. Men noget som mange stadig tror på.

Hvorfor er der forskellige størrelser af tamponer? Det afhænger simpelthen af ​​blødningen. Har du kraftigere blødninger, skal du have en større tampon, der kan absorbere menstruationen og undgå lækage. Det er selvfølgelig muligt at bruge mindre tamponer, selvom man har kraftigere blødninger, i så fald er det vigtigt at skifte oftere for ikke at bløde igennem.

Myte - tamponen kan sprænge jomfruhinden.

Det er meget forkert! Der er ikke noget der hedder en jomfruhinde. Nogle gange taler man om jomfruhinden, og at det er en beskyttelse, der sidder ved åbningen af ​​skeden. Ved at mærke på jomfruhinden kan man afgøre, om en kvinde har haft samleje før eller ej. Det er slet ikke sandt, som sagt er der ikke noget der hedder en jomfruhinde eller sådan nogle værker. Desværre lever denne myte videre i mange lande, men er noget, der ikke er sandt. Så nej, en tampon kan ikke knække jomfruhinden.

Myte – hvis du bløder i din forventede menstruation, kan du være helt sikker på, at du ikke er gravid.

Det er ikke sandt. Nogle gange kan du bløde af andre årsager, der ligner menstruation. Hvis du mærker graviditetssymptomer eller har andre grunde til at spekulere på, om du er gravid, bør du tage en graviditetstest uanset.

Myte - du kan ikke have sex, når du har menstruation.

Selvfølgelig kan du have sex, når du har menstruation. Det er ikke farligt og helt naturligt. Hvis du vil have sex med dig selv eller en anden i din menstruation, skal du bare gå videre, så længe alle føler sig godt tilpas.

Efterlad en kommentar

Alle kommentarer modereres, før de offentliggøres