Jämställd ungdom

Hvordan får du gratis menstruationsbind til din skole?

Til jer der er studerende og gerne vil have at jeres skole får gratis menstruationsbind!

Hos RedLocker mener vi, at den mest kraftfulde måde at skabe langsigtede forandringer i skolerne på er, når eleverne selv er i front. Det er jer, der kender jeres egne behov bedst, har et forhold til jeres skole og står øverst på rektors prioriteringsliste.

Her har du mere information om, hvordan du som studerende kan komme videre:

🔴 Læs elevhåndbogen igennem 📕

🔴 Trin 1 : Kom i gang! Tænk gennem det store billede, og hvad er dit HVORFOR. Hvorfor er der brug for RedLocker på din skole? Hvorfor er det vigtigt for dig at gøre menstruationsprodukter tilgængelige på din skole? (* At forankre dit arbejde i passion vil hjælpe dig med at få succes!)

🔴 Trin 2 : Lav en plan! 🎒 Saml ligesindede for at tackle dette vigtige problem. Du kan fx bruge sociale medier, tale med elevrådet eller dine venner.

🗣 Uddyb dine argumenter : Læs vores guide til, hvordan du opbygger et solidt og stærkt modargument, hvis din rektor er uenig med dig.

🔴 Trin 3 : Handling! Book et møde med din rektor og lav historiske ændringer på din skole! Kontakt vores salgsteam, hvis du har brug for support i de sidste faser af håndteringen af ​​administrative problemer. Vi kan give dig flere materialer og støtte!

🔴 Få RedLocker installeret på din skole! 📮📌

❓Hvis du har spørgsmål under denne proces, så send en e-mail til hello@redlocker.se . Vi er her for at hjælpe dig på enhver måde, vi kan!

Efterlad en kommentar

Alle kommentarer modereres, før de offentliggøres